Tjänster Takläggning

Kompletta tjänster för ditt tak - Boka en kostnadsfri

Att behöva åtgärda eller renovera taket kan vara ett stort projekt som kräver mycket tid och kunskap. Det är därför viktigt att anlita en professionell företag som kan erbjuda dig kompletta tjänster inom takläggning & takrenovering. Läs mer om de olika alternativen vi erbjuder och boka en kostnadsfri besiktning hos oss!

Vad är det som krävs för att få ett hållbart och vackert tak?

Oavsett om du behöver renovera ditt befintliga tak, eller installera ett helt nytt, har vi på Kompletta tjänster alla lösningar som behövs.

Läs mer om de olika tjänsterna vi erbjuder inom takläggning och takrenovering, och boka en kostnadsfri besiktning så att du kan få hjälp med din dröm om ett vackert och hållbart tak!

Skötselråd för olika typer av tak

Skötselråd för olika typer av tak: 

Platt tak: Om du har ett platt tak är det viktigt att kontrollera tätheten på taket regelbundet. Det är också en bra idé att tvätta rent ytan på taket med jämna mellanrum för att förebygga skador. 

Tinntak: Ett tinntak kräver inte så mycket underhåll, men det är ändå viktigt att hålla det ren från löv och annat smuts. Om du bor i ett område där det ofta blir is på marken under vintern är det en bra idé att kontrollera tinningarna regelbundet för eventuella skador.

Shingeltak: Shingeltaken kräver lite mer underhåll än de andra typ av taken, eftersom shinglarna kan skadas av vind och regn.

Vilka material är bäst för ditt tak?

Det finns många olika typer av takmaterial, så det kan vara svårt att veta vilket som är bäst för just ditt hus. Detta beror på flera olika faktorer, som till exempel storleken och formen på huset, klimatet i området samt budgeten. Några av de vanligaste takmaterialen är tegel, betong och metall. Var och ett av dessa har olika fördelar och nackdelar, så det är viktigt att göra en grundläggande research innan man bestämmer sig för ett specifikt material.

Vad vi erbjuder inom takläggning & takrenovering

Inom takläggning och takrenovering erbjuder vi olika typer av tjänster för olika behov. Oavsett om du vill lägga ett nytt tak, renovera ett befintligt tak eller bara byta ut en del av ditt tak, så kan vi hjälpa dig. Vi har mångårig erfarenhet av allt från mindre reparationer till stora projekt, så du kan vara trygg i att du får det bästa möjliga resultatet.

Kostnadsfria besiktningar

Inom ramen för våra kostnadsfria besiktningar tar vi reda på hur ditt tak ser ut och vad som behöver göras för att återställa det till ett fullt fungerande skick. Vi kommer också att kunna berätta för dig om vilka material som är lämpliga för ditt tak, beroende på dess storlek, belägenhet och andra unika egenskaper.