Vi är J38

Vi har vårt huvudkontor på Jungfrugatan 38 Östermalm i Stockholm

Takbyte är en stor investering och förmodligen något man som kund bara gör en gång i livet. Därför är det inte konstigt att känna sig osäker och lite nervös. I de flesta fall är man även orolig över det slutliga priset och oförutsedda utgifter eller merkostnader. Ingen gillar oväntade utgifter. På J38 Entreprenad gör vi alltid vårt bästa för att eliminera dolda kostnader innan arbetet påbörjas.

Fast pris och betalning efter arbete

På J38 Entreprenad arbetar vi med fasta priser, så du behöver inte oroa dig för att du överskrider dina kostnader. Vi ger alla våra kunder ett skriftligt erbjudande som accepteras innan byggstart. Erbjudandet gäller i alla lägen och om det under arbetets gång visar sig att det behövs ytterligare arbete diskuterar vi alltid det först. Priset efter erbjudandet är också det pris som hamnar på slutfakturan.

Alltid högsta kvalité!

Vi värdesätter hög kvalitet i varje jobb. Vi värderar direkt kommunikation och kundspecifika lösningar. Våra kunder är vår viktigaste tillgång. Vi har under åren lärt oss att kommunikationen mellan kunden och företaget är viktig, varför vi använder ett kvalitetssäkringssystem för att förbättra kommunikationen och minska informationsförlusten.

Vi ser Möjligheterna

Takkonstruktioner i olika utföranden är vårt arbete och det vi är bäst på. Vi uppgraderar oss i nya teknologier för att ständigt utvecklas på fältet, och vi tilllämpar hela tiden nya möjligheter i vår verksamhet. Vi har god professionalism och gör ett hållbart professionellt arbete. Vi håller alltid våra kunder väl informerade under hela projektet. Ditt hus förtjänar ett bra tak med bra egenskaper, det är precis vad vi på J38 Entreprenad ger er rätta garantierna när ni anlitar oss.

Utöver rollen som kontaktperson ansvarar arbetsledaren till exempel för:

Våra nöjda kunder betyder allt för att oss!
Vi vet vad som krävs och lägger alltid stor vikt på varje uppgift. Prova oss och se!

"För att säkerställa bästa kvalitet och hållbarhet följer vi alltid gällande branschföreskrifter och leverantörs installationsanvisningar"